expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nasdaq

Search in navarinoinvestment

auto slider

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

AΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΡΩΜΑΝΟΥ


Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου του 2013 υπογράφηκε στην έδρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, η Σύμβαση για την κατασκευή του έργου «» του Δήμου Πύλου-Νέστορος, με συνολικό προϋπολογισμό τα 135.000,00 €.

Ανάδοχος του έργου είναι η Κοινοπραξία «ΤΣΙΠΑΣ Ν.-ΛΥΔΗΣ Ο.» με νόμιμο εκπρόσωπο της τον κ. Τσίπα Νικόλαο. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 8 μήνες.

Σχετικά με το έργο, πρόκειται να γίνει διαμόρφωση στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Ρωμανού με κατασκευή ενός υπερυψωμένου τμήματος . Στην πλατεία η πρόσβαση θα γίνεται μέσω κατάλληλα διαμορφωμένων ραμπών. Επιπλέον θα κατασκευαστούν σιντριβάνι, ζαρντινιέρες, πέργκολες αλλά και θα τοποθετηθούν κατάλληλα φωτιστικά σώματα. Τέλος προβλέπεται κατασκευή πεζοδρομίων σε σημεία γύρω από την πλατεία όπου αυτό είναι δυνατό.

Το έργο αυτό στο σύνολό του κάνει την πλατεία πιο λειτουργική καθώς θα προσελκύσει τόσο τους δημότες όσο και τους επισκέπτες να απολαύσουν την φιλοξενία της περιοχής.


Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή για άλλη μια φορά ενεργεί, ώστε να αναδειχθεί η φυσιογνωμία των οικισμών της, καταδεικνύοντας τη σημαντικότητά τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου