expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nasdaq

Search in navarinoinvestment

auto slider

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Δημοσκόπηση ''περίπατος'' για την Γεννηματά''


Φαβορί αναδεικνύεται στις εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς
η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, όπως δείχνει νέα δημοσκόπηση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", που θα δημοσιευτεί αύριο, Σάββατο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φιγουράρει στην πρώτη θέση στον α' γύρο των εκλογών της 12ης Νοεμβρίου, ενώ "μάχη" φαίνεται πως δίνεται για τη δεύτερη θέση μεταξύ των κ.κ. Γιώργου Καμίνη και Σταύρου Θεοδωράκη .
Συγκεκριμένα:
Στην ερώτηση "αν θα ψηφίσετε στις εκλογές της Κεντροαριστεράς" , το 78,1% δηλώνει "όχι" , το 8,9% "ναι ", το 6,5% "μάλλον ναι", το 5,2 "μάλλον όχι" και 1,3% "Δεν ξέρω, δεν απαντώ" .
Στην ερώτηση "ποιος είναι ο καταλληλότερος για αρχηγός (με βάση το σύνολο της κοινής γνώμης)" , η Φώφη Γεννηματά συγκεντρώνει 22,2%, ο Σταύρος Θεοδωράκης 8,4%, ο Γιώργος Καμίνης 8,3%, ο Νίκος Ανδρουλάκης 4,8%, ο Γιάννης Ραγκούσης 4,1%, ο Γιάννης Μανιάτης 3,1%, ο Απόστολος Πόντας 0,6%, ο Κωνσταντίνος Γάτσιος 0,5%, ο Δημήτρης Τζιώτης 0,2%, "Κανένας ιδιαίτερα" 31,6% και "Δεν ξέρω δεν Απαντώ" 16,2%.
Στην ερώτηση "Ποιος είναι ο καταλληλότερος για αρχηγός (με βάση όσους θα πάνε να ψηφίσουν)" , η Φ. Γεννηματά συγκεντρώνει 33,5%, ο Γ. Καμίνης, 18%, ο Στ. Θεοδωράκης 16,1%, ο Ν. Ανδρουλάκης 12,4%, ο Γ. Μανιάτης 7,5%, ο Γ. Ραγκούσης 4,3%, ο Απ. Πόντα 1,9%, ο Δ. Τζιώτης 0,6%, ο Κων. Γάτσιος 0,6%, "Κανένας Ιδιαίτερα" 2,5%, και "Δεν Ξέρω δεν Απαντώ" 2,6%.
Τέλος την Δευτέρα στην ΕΡΤ αναμένεται το debate των υποψηφίων του χώρου της κεντροαριστεράς.



(ΠΗΓΗ : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΤHE CALLER)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου