expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nasdaq

Search in navarinoinvestment

auto slider

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ







 Την Πολιούχο τους Παναγιά Μυρτιδιώτισσα γιόρτασαν σήμερα το πρωί με φανερή συγκίνηση οι κάτοικοι της Πύλου.





  



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ


Την Πολιούχο τους Παναγιά Μυρτιδιώτισσα γιόρτασαν σήμερα το πρωί με φανερή συγκίνηση οι κάτοικοι της Πύλου. Ο εορτασμός ξεκίνησε από το απόγευμα της Κυριακής με την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού, ενώ σήμερα το πρωί τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά, μετά την οποία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη περιφορά της Ιερής Εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τη συνοδεία της Μπάντας του Λιμενικού Σώματος, της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πύλου- Νέστορος και των σχολείων της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης ευχόμενος σε όλο τον κόσμο υγεία και ευτυχία μίλησε για τη σημαντικότητα της παράδοσης και της θρησκείας, δηλώνοντας «Παρά τις δυσκολίες που περνάει ο ελληνικός λαός, η ελπίδα του για ένα καλύτερο αύριο δε θα σβήσει, και αυτό γιατί η πίστη μας στο Θεό παραμένει ακλόνητη».

Στον εορτασμό παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο Περιφερειάρχης Μεσσηνίας Πέτρος Τατούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς και Παναγιώτης Αλευράς, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Πύλου, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, ο τέως Υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο τέως Βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο Επίτιμος Α. Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος Πελοπίδας Αγγελόπουλος και πλήθος κόσμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου