expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nasdaq

Search in navarinoinvestment

auto slider

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Τί τρέχει στη Τριφυλία με τα σκουπίδια και την μετακiνηση της πρώην προ'ι'σταμένης?


 

Σε καταγγελία για παράνομη διαχείριση των απορριμμάτων στον Δήμο Τριφυλίας προχώρησαν συνδικαλιστές των εργαζομένων στους ΟΤΑ με αφορμή τη δίωξη της προϊσταμένης καθαριότητας του δήμου κας Ζωής Πετροπούλου.

Η υπόθεση έχει απασχολήσει τον τοπικό Τύπο και τα σωματεία εργαζομένων, καθώς, όπως καταγγέλλεται, η άρνησή της να συναινέσει στην ανάθεση της συλλογής απορριμμάτων σε ιδιωτική εταιρεία και η αντίδρασή της στην εναπόθεση απορριμμάτων σε ακατάλληλους χώρους έχει προκαλέσει αναστάτωση.

Σε ανακοίνωσή της η Α.Κ.Ι.Σ. – Ο.Τ.Α. μεταξύ άλλων αναφέρει:





ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ο.Τ.Α. Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Καλαμάτα, 14-09-2018

ΤΟΜΕΑ,

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ.

1950


Αριθ. Πρωτ. 1843

Ταχ. Δ/νση: ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΙΘ. 99

24100 • ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ξ: (27213) 60741-60761 FAX: (27213) 60799

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣ Η

Το Σωματείο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Μεσσηνίας σε τακτική συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 13-09-2018 με θέμα την μετακίνηση της Προϊσταμένης της Δ/νσης Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & πρασίνου του Δήμου Τριφυλίας, Πετροπούλου Ζωής, αποφάσισε να σταθεί αλληλέγγυα στο μέλος του, λαμβάνοντας υπόψη του, ότι η μετακίνηση της διαφαίνεται ότι έγινε:


 α) γιατί στο παρελθόν αντέδρασε στην προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας Καθαριότητας συντάσσοντας μελέτη που αποδείκνυε την βιώσιμη λειτουργία της υπηρεσίας από τους εργαζομένους του Δήμου.

 β) γιατί προσπαθούσε να λειτουργήσει την υπηρεσία καθαριότητας με επιστάτες οι οποίοι είχαν οριστεί με μη νόμιμες διαδικασίες. 

γ) γιατί σύμφωνα με το όσα καταγγέλθηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας προσπάθησε να διερευνήσει καταγγελία για παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων σε μη νόμιμο χώρο.

Η αλληλεγγύη στο πρόσωπο της συναδέλφου και μέλους του Σωματείου μας θα είναι έμπρακτη σε κάθε περίπτωση δίωξης με μη νόμιμες διαδικασίες και άδικες κατηγορίες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

A, NO,

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1050

ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΑΔΙΩΤΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου