expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nasdaq

Search in navarinoinvestment

auto slider

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

NN-Διαφωτισμός Ευρωπαϊκός-Νεοελληνικός και η Θεσσαλονίκη



1.Ο κ. Πασχάλης Μ. Κιτρομηλίδης, Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, θα μιλήσει το Σάββατο, 2/3/2019, 11.00 π.μ.-14.00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, στο πλαίσιο του Β’ Κύκλου του Ανοικτού Πανεπιστημίου της Πολιτιστικής Εταιρείας, με θέμα: ‘‘Διαφωτισμός, Ευρωπαϊκός-Νεοελληνικός και η Θεσσαλονίκη’’.

Print
2.‘‘Βραβείο Αυτοκράτειρα Θεοφανώ”
Με αφετηρία την Ελλάδα και την πόλη της Θεσσαλονίκης ξεκινά τη δράση του το ετήσιο Βραβείο “Αυτοκράτειρα Θεοφανώ” που έχει στόχο την προβολή της σύγχρονης ευρωπαϊκής ταυτότητας και την ανάδειξη των κοινών ιστορικών ευρωπαϊκών αρχών και αξιών, δείτε εδώ.
Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2019, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ο Σταύρος Ανδρεάδης, Πρόεδρος της ΠΕΕΒΕ και ο Herman Van Rompay, πρώην Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ανακοίνωσαν τη θεσμοθέτηση του νέου βραβείου, δείτε εδώ.
THEOPHANO#1
3.‘‘Μοντέρνα και Σύγχρονη Τέχνη στη Θεσσαλονίκη. Συλλογές και Δυναμική”
Δείτε εδώ σε βίντεο τη διάλεξη της Μαρίας Τσαντσάνογλου, υπηρεσιακής γενικής διευθύντριας του Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης (МОМus) και Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του MOMus – Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης – Συλλογή Κωστάκη, που μίλησε το Σάββατο, 12/1/2019 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, στο πλαίσιο του Β Κύκλου του Ανοικτού Πανεπιστημίου της Πολιτιστικής Εταιρείας.
Η διάλεξη χωρίζεται σε δυο μέρη και βρίσκεται στους συνδέσμους:
Α’ Μέρος: https://www.blod.gr/lectures/monterna-kai-syghroni-tehni-sti-thessaloniki-sylloges-kai-dynamiki-proto-meros/  
Β’ Μέρος: https://www.blod.gr/lectures/monterna-kai-syghroni-tehni-sti-thessaloniki-sylloges-kai-dynamiki-deytero-meros/
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο Ναυαρίνο (ΔΕ-ΠΑ, 10:00-16:00)
Τ: 2310260322, Ε: info@navarinonetwork.org

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου