expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nasdaq

Search in navarinoinvestment

auto slider

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Dan Bilzerian-The King of the Instagram

 Λεφτά, γυναίκες, καλοπέραση, άμετρη διασκέδαση και βία. Αυτός είναι ο τρόπος ζωής του 34χρονου Νταν Μπιλζέριαν, του επονομαζόμενου «βασιλιά του Ιnstagram». 

  Τελευταίο κατόρθωμά του?Να του απαγορευτεί διά παντός η είσοδος σε κέντρο διασκέδασης στο Μαϊάμι, καθώς κλώτσησε μια γυναίκα στο πρόσωπο και την άφησε να σφαδάζει στο πάτωμα ματωμένη.
 Η ίδια η νεαρή, λίγο αργότερα, είπε πως...
«δεν έκανε κάτι για να προκαλέσει αυτή τη συμπεριφορά του Νταν. Με χτύπησε και με άφησε να αιμορραγώ από τα μάτια», ενώ προανήγγειλε ότι θα...του κάνει μήνυση!
 Ο Μπίλζεραν έχει γίνει γνωστός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δελεάζει και αποκτά κοινό προβάλλοντας τον χλιδάτο τρόπο ζωής του,γυναίκες,λεφτά και όπλα. Παίκτης του πόκερ, κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας, βετεράνος του Αμερικανικού Ναυτικού που εκδιώχθηκε από το Σώμα τέσσερις ημέρες μετά την αποφοίτησή του, φορτώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τη ζωή του προκαλώντας… πανζουρλισμό.
  Μάλιστα,πριν καιρό, έκανε τον γύρο του Διαδικτύου ένα βίντεο που τον απεικόνιζε να κρατά γυμνή μια νεαρή πορνοστάρ στη στέγη ενός σπιτιού και μετά να την… εκτοξεύει σε μια πισίνα που βρισκόταν στο ισόγειο της βίλας.












 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου