expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nasdaq

Search in navarinoinvestment

auto slider

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Οι τραγικές αυτοκτονίες στην Ελλάδα των..θεσμών


Συγκλονισμένη παρακολουθεί η πόλη της Χαλκίδας τον τραγικό τρόπο με τον οποίο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την σκληρή καθημερινότητά, απελπισμένοι συμπολίτες τους. «Ήμασταν απελπισμένοι...» παραδέχτηκε ο 27χρονος στους αστυνομικούς πριν ξεψυχήσει.

Νωρίς σήμερα το πρωί δύο αποτρόπαιοι κρότοι στη γειτονιά της Νεάπολης, έβγαλαν τους πλέον σαστισμένους στα μπαλκόνια τους για να αντιμετωπίσουν το θέαμα δύο ατόμων σε μια λίμνη αίματος στον ακάλυπτο διπλανής πολυκατοικίας.
Μάνα και γιος, η 63χρονη Α.Α. και ο 27χρονος έχασαν κατά πληροφορίες το μοναδικό εισόδημα που διέθεταν,μία υποτυπώδη αναπηρική σύνταξη, την οποία τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζονταν δικαστικά να την ανακτήσουν, ήρθαν αντιμέτωποι με μια τελεσίδικη απόφαση που τους οδήγησε και στην απελπισία.
Λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί αποφάσισαν αυτή την τραγική βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν τους τελευταίους μήνες, επί της οδού Σαμαρτζή, με τον ίδιο το γιό μεταφερόμενος στο νοσοκομείο να παραδέχεται στους αστυνομικούς ότι βρίσκονταν σε απελπισία...

 

Αυτή τη φορά αντί σχολίου,κοινοποιούμε ένα post του
Panagiotis Hadjistefanou :

Παύλος Χαϊκάλης...ένας ανεκδιήγητος αναλφάβητος τυχάρπαστος....διορίζει προέδρους της Δημοκρατίας...κατεβάζει κυβερνήσεις με ένα βιντεάκι....ισχυροποιεί τις επόμενες με το να προστατεύει ως κατά φαντασίαν νομικός κάτι Ναζιστές "υπουργούς"/ψυχοπαθή ανδρείκελα εν ονόματι κάτι φερέλπιδων απατεώνων που δίνουν αριστερά άλλοθι στον Ναζισμό...κοίτα ρε μαλάκα μια χώρα που την κυβερνάνε παροπλισμένοι κομπάρσοι λούμπεν επιθεωρήσεων και παρακρουστικοί τηλεπλασιέ....με στρατόπεδα συγκέντρωσης και κουπόνια φαγητού ως θρίαμβο των διαπραγματεύσεων...δεν υπάρχει αυτή η κατάντια, δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγραφεί.
Η αυτοχειρία της Ελλάδας είναι θλιβερή, όχι μόνο ως γεγονός, αλλά και λόγω της νηπενθούς μεθόδου που επέλεξε να αυτοκτονήσει - δηλαδή να πέσει να πνιγεί στα σκατά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου