expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nasdaq

Search in navarinoinvestment

auto slider

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Στην Αθήνα ο Prem Watsa


Στην Αθήνα θα βρεθεί ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Fairfax Prem Watsa. Η επίσκεψη του ινδοκαναδού επενδυτή θα έχει αυτή τη φορά ευρύτερη σημασία για την Αθήνα. Δεν είναι μόνο ότι οι επενδύσεις της Fairfax στην Ελλάδα πληθαίνουν (σ.σ. εξαγόρασε πριν από λίγους μήνες το 80% της Eurolife) αλλά το άνοιγμα των επαφών του με τον επιχειρηματικό κόσμο.


Όπως κατάφερε να μάθει το Euro2day.gr, το μεσημέρι της Δευτέρας ο Prem Watsa θα συμφάγει με το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒ. Το βράδυ της ίδιας μέρας διοργανώνεται δείπνο προς τιμήν του, με περίπου 250 προσκεκλημένους.

Ο διοικητής της ΤτΕ ΕΛΛ -0,73%, υπουργοί, βουλευτές όλων των κομμάτων, επιχειρηματίες και στελέχη έχουν προσκληθεί στο περιστύλιο του Ζαππείου.

Εν τω μεταξύ, ο Prem Watsa θα παραβρεθεί και στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒτην ερχόμενη Τετάρτη, όπου θα είναι κεντρικός ομιλητής.  

Το άνοιγμα των επαφών του επενδυτή προδιαθέτει για μια επίσκεψη που θα δώσει τον τόνο αλλαγής σελίδας για τη χώρα.

Αλλωστε, ο κ. Watsa γνωστός για τις επενδύσεις που έχει κάνει στην Ελλάδα (Eurolife, Eurobank, Eurobank Properties, Praktiker κ.ά) έχει εκφράσει πολλάκις την εμπιστοσύνη του στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, κάνοντας λόγο για δυναμικό come back. 

Υ.Γ. Αναμένονται και προσωπικές επαφές του μεγαλοεπενδυτή με στελέχη της κυβέρνησης

Πηγή:
euro2day
posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου