expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nasdaq

Search in navarinoinvestment

auto slider

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

40 Σύριοι βρέθηκαν στην Τριφυλία ενώ είχαν προορισμό την Πάτρα

Θύματα της απάνθρωπης εκμετάλλευσης για μια ελπίδα ζωής έπεσαν Σύριοι μετανάστες -σαράντα περίπου άτομα μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά και γυναίκες- οι οποίοι βρίσκονται στην χώρα μας, που όμως αντί να φτάσουν στο λιμάνι της Πάτρας βρέθηκαν χθες το πρωί στην Τριφυλία.
Οπως όλα δείχνουν και όπως είπαν και οι ίδιοι, ξεκίνησαν από την Αθήνα με λεωφορείο -άγνωστο ποιο- με  προορισμό την Πάτρα και προφανώς της λιμάνι της για να μπορέσουν να περάσουν από εκεί στην Ιταλία. 
Ομως αυτοί στους οποίους εμπιστεύτηκαν την μεταφορά τους, τους άφησαν στην εθνική οδό Κυπαρισσίας – Φιλιατρών στο ύψος περίπου της διασταύρωσης Χαλαζωνίου λέγοντάς τους ότι έχουν φτάσει. 
Δεν άργησαν όμως να καταλάβουν ότι είχαν εξαπατηθεί και έτσι άλλοι με τα πόδια και άλλοι παίρνοντας το λεωφορείο που έκανε τοπικό δρομολόγιο έφτασαν στην Κυπαρισσία. Ωστόσο η παρουσία τους κινητοποίησε τις αρχές και σε έλεγχο που έγινε από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για την προσωρινή παραμονή τους στη χώρα.  
Παρέμειναν για λίγες ώρες στο ΚΤΕΛ της Κυπαρισσίας εμφανώς εξαντλημένοι και στην συνέχεια με το πρώτο δρομολόγιο των ΚΤΕΛ για την Αθήνα επιβιβάστηκαν σε αυτό και έφυγαν.
Κ.Μπ.
Πηγή:eleftheriaonline.gr
eΔιαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/59170-syrioi-metanastes-trifylia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου