expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nasdaq

Search in navarinoinvestment

auto slider

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Νεκρός στα ''Διακούπια'' βρέθηκε ο 70χρονος αγνοούμενος από τη Λεύκη Γαργαλιάνων


Νεκρός βρέθηκε χθες το πρωί σε μια ρεματιά κοντά στο χωριό Λεύκη ο 70χρονος Γιώργος Φωτίου Κακαβάνος, ο οποίος από την Τρίτη αναζητείτο από τις αρχές, ενώ για τελευταία φορά είχε δώσει σημεία ζωής το περασμένο Σάββατο.
Ο άτυχος 70χρονος -που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας- βρέθηκε σε σχετικά κοντινή απόσταση από το χωριό του -περίπου 500 μέτρα- από κάτοικο της περιοχής, που βοηθούσε στις έρευνες, σε μια δύσβατη ρεματιά με πυκνή βλάστηση μέσα σε μια μικρή λιμνούλα που σχημάτιζε το νερό.
Οπως λένε οι πληροφορίες, ο 70χρονος που έμενε μόνος του στο χωριό, το Σάββατο είχε πει ότι θα πάει να μαζέψει σπαράγγια, ενώ την επόμενη μέρα συγγενικό του πρόσωπο από την Αθήνα που προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του δεν τα κατάφερε παρά τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις. Ετσι την Δευτέρα συγγενείς του κατέβηκαν στο χωριό, όπου δεν τον βρήκαν και την Τρίτη δηλώθηκε και επίσημα στην Αστυνομία η εξαφάνισή του. Από κει και μετά ξεκίνησαν οι έρευνες, οι οποίες συνεχίστηκαν μέχρι και χθες, με την συμμετοχή της Πυροσβεστικής, ομάδας της ΕΜΑΚ, εθελοντικών ομάδων, ατόμων της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και του Κυνηγετικού Συλλόγου της περιοχής, καθώς και αρκετών κατοίκων. Αρχικά είχαν βρεθεί κάποια προσωπικά του αντικείμενα σε κοντινή απόσταση και χθες το πρωί λίγο πριν τις 9 βρέθηκε και το άψυχο σώμα του.
Από την πλευρά της Αστυνομίας εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερο σενάριο το θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο τις απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία που θα γίνει.


Κ.Μπ.
Πηγή:eleftheriaonline.gr
PΔιαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/59678-nekros-70xronos-leyki-gargalianwn

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου