expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nasdaq

Search in navarinoinvestment

auto slider

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτες παράνομες φωτογραφίες από την κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας στην Αίγυπτο






Σχεδόν ο καθένας έχει δει φωτογραφίες των διαφόρων πυραμίδων στην Αίγυπτο. Επαγγελματίες φωτογράφοι συρρέουν στην Πυραμίδα της Γκίζας κάθε χρόνο για να απαθανατίσουν την ομορφιά της. Ωστόσο όλες αυτές οι φωτογραφίες τραβιούνται είτε από το έδαφος είτε στον αέρα. Δεν έχουμε δει ποτέ καμιά εικόνα από την κορυφή των πυραμίδων μιας και το να τις σκαρφαλώνεις είναι παράνομο και μπορεί να σε οδηγήσει στη φυλακή για χρόνια. Εντούτοις σταμάτησε ποτέ η απειλή της φυλάκισης τους διαβόλους που τολμάνε;

Φυσικά και όχι. Πρόσφατα ένα γκρουπ Ρώσων φωτογράφων κρύφτηκε από τους φρουρούς για ώρες και κατάφερε να σκαρφαλώσει την Πυραμίδα της Γκίζας και τράβηξε απίστευτες φωτογραφίες που μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:







Ναι, αυτές οι φωτογραφίες είναι πραγματικά απίθανες. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι ενθαρρύνουμε τις καταπατήσεις. Αν ποτέ βρεθείτε στην Αίγυπτο και σκέφτεστε για το αν σκαρφαλώσετε τις πυραμίδες ή όχι, σας συμβουλεύουμε πολύ έντονα να μην το κάνετε γιατί μπορεί να καταλήξετε σε ένα Αιγυπτιακό κελί φυλακής!

via 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου