expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nasdaq

Search in navarinoinvestment

auto slider

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Avaaz-Σταματήστε τον αποκεφαλισμό και τη σταύρωση


Προς τον πρόεδρο Ομπάμα, τον πρωθυπουργό Κάμερον, την καγκελάριο Μέρκελ, τους υπεύθυνους του ΟΗΕ και όλους τους ηγέτες του κόσμου:

Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται να αποκεφαλίσει τον 21χρονο Αλί Μοχάμεντ αλ Νιμρ και να εκθέσει το πτώμα του δημόσια. Ειδικοί για τα ανθρώπινα δικαιώματα ισχυρίζονται ότι η μαρτυρία του εκμαιεύτηκε με βασανιστήρια, ότι ήταν ακόμη ανήλικος όταν συνελήφθη κι ότι η εκτέλεσή του είναι παράνομη. Σας καλούμε να ζητήσετε από τη Σαουδική Αραβία να σταματήσει την εκτέλεση και, στη συνέχεια, να θέσετε υπό αμφισβήτηση τη θέση της χώρας ως επικεφαλής του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η επίβλεψη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων βρίσκεται στα χέρια χωρών με καθαρό ιστορικό.
 
Πληκτρολόγησε το email σου:
To Avaaz προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων και σε κρατάει ενήμερο/η σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.

1.500.000
1.038.328
1.038.328 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις 1.500.000
Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται να αποκεφαλίσει ένα παιδί 21 ετών και, στη συνέχεια, να το σταυρώσει εκθέτοντας δημόσια το πτώμα του. Η ίδια χώρα επιλέχθηκε πρόσφατα επικεφαλής του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. Θα μπορούσε να ήταν αστείο, αν δεν ήταν τόσο σοβαρό!
Όταν ήταν 17 χρόνων, ο Αλί Μοχάμεντ αλ Νιμρ συνελήφθη για συμμετοχή σε διαδηλώσεις ενάντια στην κυβέρνηση και, στη συνέχεια, καταδικάστηκε σε βασανιστήρια. Όμως, η περίπτωσή του δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Σαουδική Αραβία έχει εκτελέσει φέτος πάνω από 100 πολίτες, δηλαδή εκτελεί έναν κάθε δύο ημέρες!
Η Γαλλία έχει ήδη ζητήσει από τους Σαουδάραβες να σταματήσουν αυτήν την εκτέλεση, αλλά οι ΗΠΑ, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν επίσης πολύ θερμές σχέσεις με το καθεστώς. Αν διοχετεύσουμε την οργή μας στους αρχηγούς αυτών των κρατών, εκείνοι μπορούν, με τη σειρά τους, να πείσουν τους Σαουδάραβες συμμάχους τους. Η εκτέλεση μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Υπόγραψε τώρα για να τον σώσουμε και να σταματήσουμε τον εξευτελισμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου