expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nasdaq

Search in navarinoinvestment

auto slider

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα νίκης από τη Καλαμάτα σε μία απροσδόκητα τεράστια συγκέντρωση(photos+video)


“Σήμερα από την Καλαμάτα στέλνουμε μήνυμα νίκης. Εχουμε τη βεβαιότητα ότι η νίκη θα είναι σίγουρη και η διαφορά μεγάλη, μην ακούτε τις δημοσκοπήσεις” τόνισε μεταξύ άλλων ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην μεγάλη προεκλογική του ομιλία στην Καλαμάτα και συνέχισε: “Η τρίτη και φαρμακερή θα είναι η τελειωτική για το παλιό κατεστημένο". Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/kommata/item/76261-minyma-nikis-apo-tin-kalamata-esteile-o-tsipras-fotografies 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Μεσσηνία λέγοντας ότι “είμαστε η κυβέρνηση, που υλοποίησε την επέκταση του ΠΟΠ ελαιολάδου σε όλο το νομό”, ενώ αναφέρθηκε στο αυξημένο ενδιαφέρον, που υπάρχει στη σταφίδα, την ελιά και τα σύκα. Δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση του Φιλιατρινού φράγματος και των συνοδών δικτύων, του δρόμου Τσακώνα – Καλό Νερό, του περιμετρικού της Καλαμάτας, αλλά και για την αναβάθμιση του αεροδρομίου και του λιμανιού της Καλαμάτας “ως πύλη εισόδου στην Πελοπόννησο”, καθώς επίσης και για την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων “για την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού" Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/kommata/item/76261-minyma-nikis-apo-tin-kalamata-esteile-o-tsipras-fotografiesΓια το πολιτικό πεδίο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με το παλιό κατεστημένο και ζήτησε ισχυρή εντολή για άνετη κυβερνητική πλειοψηφία.

“Το Γενάρη σε πιο δύσκολες συνθήκες βγάλαμε 149 βουλευτές, τώρα θέλουμε μόνο 2” επεσήμανε και σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε: “Οι διαχωριστικές γραμμές με τη Νέα Δημοκρατία είναι ξεκάθαρες και σαφείς. Η ΝΔ εκπροσωπεί τις δυνάμεις της χρεοκοπίας, της διαφθοράς και της ολιγαρχίας, ενώ εμείς αυτές της εργασίας, της διαφάνειας και του αγώνα κόντρα στη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή”
Αναφέρθηκε και στη Λαϊκή Ενότητα σημειώνοντας: “Ποιά Αριστερά θέλει ο τόπος; Την αμόλυντη και αυτή που δεν βάζει το χέρι στη λάσπη ή αυτή που βάζει τα στήθη της μπροστά για να αλλάξει την κατάσταση με αγώνα”
“Εαν επικρατήσει η Νέα Δημοκρατία, αυτό τότε θα σημάνει την απόσυρση όλων των μέτρων ανακούφισης και την κατάργηση όλων των φιλολαϊκών μέτρων, που πήραμε, όπως το πρόγραμμα για την ανθρωπιστική κρίση, τις 100 δόσεις, την επαναπρόσληψη σχολικών φυλάκων και καθαριστριών κ.α.”, ενώ έκανε ειδική μνεία στην ΕΡΤ λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει να την ξανακλείσει, καθώς το έκανε από ιδεολογία, αφού “θέλουν την ενημέρωση καθοδηγούμενη”
Χαιρετισμό πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα έκανε η Γερμανίδα ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος της ευρωομάδας της Πρασίνων Σκα Κέλλερ, η οποία μεταξύ άλλων είπε: “Αγωνιζόμαστε με το ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξουμε την Ευρώπη”. Παρόντες ήταν επίσης ο Καταλανός ευρωβουλευτής των Πρασίνων Ερνεστ Ουρτασούν.


Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/kommata/item/76261-minyma-nikis-apo-tin-kalamata-esteile-o-tsipras-fotografies

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου